top of page

Move & get focused

Need focus? Move and see what it brings for you!

Pfff…ik weet het even niet meer, ik loop vast. Ik ben hier nu al een uur mee bezig. Iets wat ik prima in 10 minuten had kunnen doen. Ik denk niet helder. Stop. Ik ga fietsen.


Ah, dat is fijn. M’n fiets! Meteen al een stuk happier. Tijdens het fietsen ordenen m’n gedachten zich. Een onbewust proces. Ik laat alles lekker door m’n hoofd heen gaan. Gewoon trappen, fietsen, genieten. Gedurende de rit wordt alles steeds mooier. Ik ben er weer. Terug thuis ben ik weer fris en fruitig. De wereld ziet er weer helder en blij uit. Wat wilde ik ook alweer nog doen voor werk? Hop, klaar!

Fietsen is voor mij een wondermiddel. Rennen werkt overigens ook. Simpelweg bewegen werkt. Ook een lunchwandeling doet wonderen voor me. Beweging ruimt m’n hoofd op. Zorg dat ik weer scherp ben en kan focussen op de dingen die ik wil doen.


Need focus? Move and see what it brings to you!


15 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page