top of page
galibier.jpg

aanbod

Volledig online mogelijk

WOrkshop Topptrestaties!

Organisaties die het verschil willen maken

In de topsport zijn de mentale prestatieaspecten die uiteindelijk het verschil maken. Op het hoogste niveau heeft iedereen top fysieke kwaliteiten. De winst gaat naar de sporters en teams die hun kwaliteiten maximaal weten te benutten. 

 

Jouw medewerkers beschikken ook over de juiste capaciteiten en kwaliteiten voor hun job. Ook daar is het de kunst om dat potentieel optimaal te benutten om  topprestaties neer te zetten. Daarmee maken jullie het verschil! 

 

Workshops

In workshops maken medewerkers actief de vertaalslag van prestatietechnieken uit de topsport naar directe toepassing binnen jullie organisatiecontext. Simpele tools om het al aanwezige potentieel maximaal te benutten. Thema's: topprestaties en duurzaam presteren new office style. 

Inspiratiesessies

Medewerkers prikkelen met een verfrissende visie uit de topsport op jullie actuele uitdagingen. Bijv. m.b.t. gemotiveerd blijven tijdens het thuiswerken; wat drijft topsporters?

Coaching

Doelgerichte, korte coachtrajecten waarbij medewerkers aan hun specifieke performance vraagstukken werken. Specifieke supportopties m.b.t. thuiswerken: meer bewegen en bouwen van een nieuwe performance basis.

TOppers die alles uit hun leven willen halen

Wat wil jij uit je leven halen? Wat zijn jouw doelen? Hoe wil je presteren? Wat belemmert je daar telkens weer bij? Wat weerhoudt jou er nog van om al je kwaliteiten optimaal te benutten? Hoe kom jij optimaal tot je recht? Al die ballen die je in de lucht wilt houden, gave dingen die je wilt doen! Hoe krijg je dat allemaal voor elkaar? Met de juiste balans, energie en plezier?

 

Tuurlijk kun je veel zelf bedenken! Toch is het soms ook heel fijn als er even iemand met je meedenkt!

Ik help je graag om beweging te komen en je doelen te halen! Je kunt meer dan je denkt! Ik gun je dat je alles uit je leven haalt, vol energie en plezier!

Move More! & New Performance Base  

Wil je meer gaan bewegen of ben je zoekende naar een optimaal thuiswerkritme? Dan zijn de specifieke 'Move More!' en 'New Performance Base' trajecten wat voor jou!

Workshops

Inspiratiesessies

Medewerkers inspireren om hun potentieel optimaal en duurzaam te benutten door gebruik te maken van methoden uit de topsport? Een verfrissende visie vanuit de topsport op jullie actuele uitdagingen! 

De inhoud van de sessies wordt bepaald op basis van jullie actuele uitdagingen, wensen en behoeftes. Wat speelt er bij jullie? Weer meer thuiswerken natuurlijk. Wat doet dat met de motivatie? Hoe werken topsporters toe naar lange termijn doelen, gaan ze om met onzekerheden, blijven ze gedurende het hele seizoen fysiek en mentaal fit, pieken ze op het juiste moment?  

Leuke, energieke sessies die ook goed ingezet worden tijdens team- en leiderschapsdagen of als onderdeel van een  vitaliteitsprogramma.

girona vieuw.jpg
train.jpg

WOrkshop Topprestaties!

(Incompany)

Wordt het potentieel van de medewerkers en teams binnen jouw bedrijf volledig benut? Top medewerkers en teams zijn samengesteld op basis van de geschikte capaciteiten en kwaliteiten voor de job. Niet altijd komt dat potentieel ook volledig tot zijn recht. Onder druk of bij irritaties bijvoorbeeld kan het prestatieniveau afnemen.

 

Welke methoden gebruiken topsporters om hun potentieel maximaal te benutten? Hoe kun je als team of bedrijf die methoden inzetten om top business prestaties neer te zetten?

Op interactieve wijze wordt de vertaalslag gemaakt van presteren in sport naar jullie business performance.  Je ervaart wat voor jou specifiek werkt om optimaal te presteren. Je leert met simpele tools de juiste focus te realiseren om doelen op een efficiënte en plezierige manier te halen. Deelnemers maken een prestatieplan die ze meteen kunnen gebruiken om doelen op een efficiënte en effectieve manier te halen.

WOrkshop duurzaam presteren New Office  style (Incompany)

Vitale en duurzaam inzetbare medewerkers, veerkrachtige teams, duurzame bedrijfsprestaties. Verder vormgeven van het thuiswerken en meer hybride (flexibele locatie) werkwijze?  Wat valt er op dat vlak van topsport te leren?

 

Wat doen topsporters om gedurende hun hele wedstrijdseizoen optimaal te presteren? Wat doen ze om in de huidige omstandigheden gemotiveerd te blijven? Hoe kunnen die methodes ingezet worden om duurzame bedrijfsprestaties neer te zetten?

 

In deze interactieve workshop krijgen deelnemers inzichtelijk wat  ze nodig hebben om elke dag optimaal te presteren. Vanuit huis en op kantoor. Er worden praktische tools aangeleerd om vitale gewoontes structureel te integreren in een werkweek en binnen de teamsamenwerking. Deelnemers maken een endurance plan wat direct toepasbaar is bij het realiseren van duurzame (team)prestaties.

Inspiratiesessies
Foto Jozanne.JPG

coaching voor toppers!

Met de coaching vergroot je je zelfinzicht. Je creëert en ervaart meer mogelijkheden. Je komt in actie en realiseert je doelen!

 

Je ziet je kwaliteiten en weet die optimaler te benutten. Je hebt de juiste focus om optimaal te presteren en om al je doelen te halen. Met de juiste balans, energie & plezier! Je maakt keuzes die goed zijn voor jou. Je tackelt je belemmerende overtuigingen voor goed en haalt alles uit je leven!

 

Tijdens de coaching (NOBCO opl.) maak ik gebruik van mijn prestatie technieken die ik zelf gebruik als topsporter om maximaal te presteren, gedurende het hele jaar fit te zijn, plezier te hebben en hoe ik sport combineer met werk en alle andere dingen die ik graag doe. Simpele tools die naast inzicht er verdieping concrete handvatten & structuur bieden om in actie te komen en je nieuwe gedrag duurzaam borgen.   

Iets voor jou? Meld je dan aan voor een gratis kennismaking & intake!  Dan kijken we samen vrijblijvend naar opties voor een passend traject voor jou! 

Coaching

MOVE MOre!? 

Wanna Move More? Let's start now! 

 

Thuiswerken en corona maatregelen vragen om nieuwe manieren om voldoende te bewegen en sporten. Mogelijk ook juist wel een kans om meer te gaan bewegen!?

Hoe te beginnen? Wat past bij jou? Hoe zorg je ervoor dat je het ook volhoudt? Ook al weet je veel dingen wel, soms is het gewoon fijn dat er even iemand met je meekijkt en je een 'stok achter de deur' hebt. 

Met het Move More! coachingstraject maak je jouw persoonlijke beweeg- en/of sportplan waarmee je direct aan de slag kunt. Ready to go?

new Performance base

Je thuiswerkdagen en huidige leefritme optimaler vorm geven. Structuur aanbrengen, het zo leuk mogelijk maken, alles eruithalen wat erin zit. Of je studieritme en studentenleven opnieuw vormgeven. Daar coach ik je graag bij!

Samen vinden we een voor jou passende basis om optimaal te  presteren.

Interessant? Laten we bellen! Gratis kennismaking & intake.

Foto Jelle.JPG
Coaching specifiek
Coaching NPB
bottom of page