galibier.jpg

aanbod

Volledig online mogelijk

WOrkshop Topptrestaties!

Organisaties die het verschil willen maken

In de topsport zijn de mentale prestatieaspecten die uiteindelijk het verschil maken. Op het hoogste niveau heeft iedereen top fysieke kwaliteiten. De winst gaat naar de sporters en teams die hun kwaliteiten maximaal weten te benutten. 

 

Jouw medewerkers beschikken ook over de juiste capaciteiten en kwaliteiten voor hun job. Ook daar is het de kunst om dat potentieel optimaal te benutten om  topprestaties neer te zetten. Daarmee maken jullie het verschil! 

 

Workshops

In workshops maken medewerkers actief de vertaalslag van prestatietechnieken uit de topsport naar directe toepassing binnen jullie organisatiecontext. Simpele tools om het al aanwezige potentieel maximaal te benutten. Thema's: topprestaties en duurzaam presteren new office style. 

Inspiratiesessies

Medewerkers prikkelen met een verfrissende visie uit de topsport op jullie actuele uitdagingen. Bijv. m.b.t. gemotiveerd blijven tijdens het thuiswerken; wat drijft topsporters?

Coaching

Doelgerichte, korte coachtrajecten waarbij medewerkers aan hun specifieke performance vraagstukken werken. Specifieke supportopties m.b.t. thuiswerken: meer bewegen en bouwen van een nieuwe performance basis.

TOppers die alles uit hun leven willen halen

Alles uit je leven halen!?  Wat speelt er bij jou? Wat zijn jouw uitdagingen? Vind je het het bijvoorbeeld uitdagend om alles wat je wilt doen (gezin, relatie, werk, vrienden, studie, sport etc.) te combineren en dan ook zelf nog in balans te blijven? Tegen welke dingen loop je telkens weer aan die je belemmeren?

 

Met een persoonlijk coachingstraject help ik je daar graag bij!

Coaching voor Toppers

Met de coaching vergroot je je zelf inzicht. Je creëert en ervaart meer mogelijkheden. Je komt in actie en realiseert je doelen!

Move More! & New Performance Base  

Wil je meer gaan bewegen of ben je zoekende naar een optimaal thuiswerkritme? Dan zijn de specifieke 'Move More!' en 'New Performance Base' trajecten wat voor jou!

 

Inspiratiesessies

Medewerkers inspireren om hun potentieel optimaal en duurzaam te benutten door gebruik te maken van methoden uit de topsport? Een verfrissende visie vanuit de topsport op jullie actuele uitdagingen! 

De inhoud van de sessies wordt bepaald op basis van jullie actuele uitdagingen, wensen en behoeftes. Wat speelt er bij jullie? Weer meer thuiswerken natuurlijk. Wat doet dat met de motivatie? Hoe werken topsporters toe naar lange termijn doelen, gaan ze om met onzekerheden, blijven ze gedurende het hele seizoen fysiek en mentaal fit, pieken ze op het juiste moment?  

Leuke, energieke sessies die ook goed ingezet worden tijdens team- en leiderschapsdagen of als onderdeel van een  vitaliteitsprogramma.

girona vieuw.jpg
train.jpg

WOrkshop Topprestaties!

(Incompany)

Wordt het potentieel van de medewerkers en teams binnen jouw bedrijf volledig benut? Top medewerkers en teams zijn samengesteld op basis van de geschikte capaciteiten en kwaliteiten voor de job. Niet altijd komt dat potentieel ook volledig tot zijn recht. Onder druk of bij irritaties bijvoorbeeld kan het prestatieniveau afnemen.

 

Welke methoden gebruiken topsporters om hun potentieel maximaal te benutten? Hoe kun je als team of bedrijf die methoden inzetten om top business prestaties neer te zetten?

Op interactieve wijze wordt de vertaalslag gemaakt van presteren in sport naar jullie business performance.  Je ervaart wat voor jou specifiek werkt om optimaal te presteren. Je leert met simpele tools de juiste focus te realiseren om doelen op een efficiënte en plezierige manier te halen. Deelnemers maken een prestatieplan die ze meteen kunnen gebruiken om doelen op een efficiënte en effectieve manier te halen.

WOrkshop duurzaam presteren New Office  style (Incompany)

Vitale en duurzaam inzetbare medewerkers, veerkrachtige teams, duurzame bedrijfsprestaties. Verder vormgeven van het thuiswerken en meer hybride (flexibele locatie) werkwijze?  Wat valt er op dat vlak van topsport te leren?

 

Wat doen topsporters om gedurende hun hele wedstrijdseizoen optimaal te presteren? Wat doen ze om in de huidige omstandigheden gemotiveerd te blijven? Hoe kunnen die methodes ingezet worden om duurzame bedrijfsprestaties neer te zetten?

 

In deze interactieve workshop krijgen deelnemers inzichtelijk wat  ze nodig hebben om elke dag optimaal te presteren. Vanuit huis en op kantoor. Er worden praktische tools aangeleerd om vitale gewoontes structureel te integreren in een werkweek en binnen de teamsamenwerking. Deelnemers maken een endurance plan wat direct toepasbaar is bij het realiseren van duurzame (team)prestaties.

 
Foto Jozanne.JPG

coaching voor toppers!

Alles uit je leven halen!?  Wat speelt er bij jou? Wat zijn jouw uitdagingen? Vind je het het bijvoorbeeld uitdagend om alles wat je wilt doen (gezin, relatie, werk, vrienden, studie, sport etc.) te combineren en dan ook zelf nog in balans te blijven? Tegen welke dingen loop je telkens weer aan die je belemmeren? 

Met de coaching vergroot je je zelfinzicht. Je creëert en ervaart meer mogelijkheden. Je komt in actie en realiseert je doelen!

 

Bewustwording speelt een belangrijke rol. Waarbij we gebruikmaken van jouw eigen kennis, kwaliteiten en lichaamswijsheid. Er is ruimte voor lucht en humor. Ook bij 'pittige' onderwerpen.

 

De coaching kan ook (gedeeltelijk) gericht zijn op het verkrijgen van concrete tools/structuur die je kunnen helpen om nog optimaler te presteren. Simpele tools, veelal geïnspireerd op topsport, die het voor jou makkelijker en leuker maken.

 

Het liefst coach ik wandelend. Bewegen doet namelijk bewegen, ook mentaal! Trajecten zijn vaak relatief kort (ong. 3-5 sessies). Hoe eerder jij je coachdoel haalt, hoe beter!:)   

Iets voor jou? Meld je dan aan voor een gratis kennismaking & intake!  Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor een voor jou passend traject. 

 

MOVE MOre!? 

Wanna Move More? Let's start now! 

 

Thuiswerken en corona maatregelen vragen om nieuwe manieren om voldoende te bewegen en sporten. Mogelijk ook juist wel een kans om meer te gaan bewegen!?

Hoe te beginnen? Wat past bij jou? Hoe zorg je ervoor dat je het ook volhoudt? Ook al weet je veel dingen wel, soms is het gewoon fijn dat er even iemand met je meekijkt en je een 'stok achter de deur' hebt. 

Met het Move More! coachingstraject maak je jouw persoonlijke beweeg- en/of sportplan waarmee je direct aan de slag kunt. Ready to go?

new Performance base

Je thuiswerkdagen en huidige leefritme optimaler vorm geven. Structuur aanbrengen, het zo leuk mogelijk maken, alles eruithalen wat erin zit. Of je studieritme en studentenleven opnieuw vormgeven. Daar coach ik je graag bij!

Samen vinden we een voor jou passende basis om optimaal te  presteren.

Interessant? Laten we bellen! Gratis kennismaking & intake.

Foto Jelle.JPG