top of page
Bike ontspannen lag staand.jpg

Over 

Mij

WOrkshop Topptrestaties!

Reach goals with ease,  fun & vitality!

Hi! Ik ben Ann Schoot Uiterkamp.

 

Als  duathleet investeer ik veel in mentale prestatie aspecten om m’n sportprestaties te verbeteren. Daarbij ervaar ik hoe inspirerend en toepasbaar dit ook is  in m’n werk. Telkens weer ontdek ik nieuwe paralellen. Ik heb m’n sport prestatieplannen vertaald en ingezet in m’n werk. Hele simpele dingen eigenlijk die een grote boost aan m'n werkprestaties gegeven hebben. Omdat dit mij zo veel oplevert deel ik die inzichten graag. Zodat anderen daarmee ook op een makkelijke, leuke en vitale manier hun potentieel maximaal weten te benutten en alle doelen halen die ze willen halen.

Sporten is voor mij meer dan alleen maximaal presteren. Sporten maakt me blij, ontspannen en fit. Het ruimt m'n hoofd op waardoor ik beter kan focussen. Daarmee vormt het ook de basis voor al mijn prestaties.  Tevens zorgt sport voor uitdaging, inzichten, avontuur en levert me vriendschappen op. Ik leer mezelf supergoed kennen. Heel dankbaar dat ik dit mag en kan doen, de kansen die ik krijg en de fijne mensen om me heen. Dat  besef ik me vaak en dat gun ik iedereen. Ik stimuleer en support anderen dan ook graag om meer te gaan bewegen/sporten.

Andere thema's die een belangrijke rol spelen in de dingen die ik doe zijn (het stimuleren van) ontwikkeling, mensen in hun kracht zetten, samenwerken, spel, plezier, vitaliteit, werkgeluk en goed leiderschap. 

"Just smiling do it together!"

Bike zijkant tug hoog.jpg
Workshop1.jpg

Trainer & Coach

Als trainer, coach (NOBCO opl.) en werkgelukdeskundige ben ik erg geïnteresseerd in de mensen en teams waarmee ik werk. Ik zie kwaliteiten en heb een sterke drive om anderen te supporten om al hun doelen te halen. Ik help je om alles uit je leven te halen. Daarbij maak ik gebruik van mijn eigen ervaringen als topduathleet en de vertaalslag die ik heb gemaakt naar duurzame prestatieplannen in mijn werk in het bedrijfsleven. Ook benut ik mijn ervaringen die ik in het bedrijfsleven heb opgedaan rondom programma’s voor werkgeluk en vitaliteit.

 

Kenmerkend voor mij als trainer en coach zijn: interesse, enthousiasme, positiviteit, interactie, persoonlijke aandacht, energie, beweging, eenvoud, activatie spel en plezier. Tijdens coaching is ook ruimte voor verdere verdieping op persoonlijke thema’s.  

Ik weet goed aan te sluiten bij specifieke behoeftes om zo samen effectief, efficiënt en met plezier  de gewenste performance-optimalisatie te realiseren.

duathleet

Recente resultaten

  • 2021: 3e EK duathlon, Nederlands Kampioen sprint, 1e Powerman Portugal, 1e Alp d'Huez duathlon, 3e NK klassiek, 3e Powerman Embrun, 10k loop PR 33.49

  • 2020: Gekwalificeerd voor EK & WK middenafstand en WK lange afstand, 3e Powerman Portugal

  • 2019: 4e WK lange afstand, 2e NK lang, 3e team duathlon competie team, 1e Ned duathlon ranking overall

  • 2018: 1e WK lange afstand agegroup

Artikelen

  • Instagram
podium hand omhoog.JPG
bottom of page