top of page
col angel bord.jpeg

Recensies

Workshop Topprestaties!

"Tijdens de workshop ben ik uitgedaagd om na te denken over mijn mentale prestaties in combinatie met sport- en schoolprestaties. Door middel van een duidelijk gestructureerde workshop, ben ik meegenomen in de wereld van topsporters en hun mentale gesteldheid.  

Al met al, een super interessante, leerzame en inzichtelijke workshop voor prestatiegerichte individuen!"

 

Rosanne Diepeveen, student Fysiotherapie HU, Honoursambassadeur en TopClass-student

Coaching voor Toppers

"Ann heeft mijn erg geholpen om doelen te formuleren en concrete stappen te zetten op onder andere het gebied van timemanagement en balans. Ik vond het zelf lastig om van theorie naar praktijk te komen en daar heb ik echt de meerwaarde van mijn gesprekken met Ann ervaren. Ik heb nu bijvoorbeeld veel meer helder wat ik nodig heb op een dag om balans te houden en hoe ik dit ook daadwerkelijk in mijn dag kan inpassen.

Ann kan goed schakelen en verbinding maken tussen verschillende lagen. Het is mooi hoe ze dieper gelegen patronen boven tafel weet te krijgen en deze helpt omzetten naar praktische handvatten. Ze doet dit alles met een open en nieuwsgierige houding en je kan merken dat ze echt betrokken is bij je leerproces en daarin graag een bijdrage wil leveren. Ik vond het daarbij ook een meerwaarde dat Ann zelf ervaring heeft met bepaalde tools en tips die ze meegeeft, zo kan er echt een gesprek over ontstaan.

   

Een kracht als coach, die Ann zeker bezit, is het hebben van een niet oordelende houding. Dit geeft ruimte om alles bespreekbaar te maken. Verder is haar enthousiasme aanstekelijk en is het prettig hoe ze bij pittige onderwerpen, waar ze niet voor weg deinst, toch lucht en een positieve vibe weet te creëren."

Noor Anneveldt - Young potential gemeente Heerde

bike.JPG
bottom of page