top of page

Play & Have fun!

Bijgewerkt op: 15 apr. 2021

Go and have fun met sporten en zeker ook samen met collega's! De basis om samen te presteren!


Jaah! Lekker spelen op de Nederijnse berg, in de modder! Veldrijden. Bochtjes, veel modder, glibber de glibber, stukje groen gras, grip, snelle mannen voor me. Ze zo dicht mogelijk in het zicht proberen te houden. Wat doen zij? Lijnen volgen. Samen dingen uitproberen. Leuke parcoursjes bedenken. Gas terug, binnenbocht. Of toch de buitenbocht. Uitdaging voor me is voor me on niet te veel te remmen. Gaaf!! Dit is echt spelen! Ondertussen ervaar ik hoe ik, mijn lichaam reageert op bijv. spannende momenten als voor mij een steile afdaling. Hier word ik blij van!


Ik snap ook wel waarom bijv. apenkooi voor volwassen zo populair is. Spelen is gaaf! Spelen maakt blij, levert nieuwe inzichten en ideeën op! Ook op kantoor. Lol met elkaar zon belangrijke basis om samen te kunnen presteren. Wanneer je het leuk heb met elkaar, dan volgen de prestaties vanzelf. Daar ben ik van overtuigd. So, go and have fun met bewegen/sporten en zeker ook samen met collega’s.


Hoe dan, spelen at the online office? What about, een leuke actieve online energizer tijdens een meeting? Een bingo challenge, online pubquiz of daag je team uit met een stappenchallenge! Opties voor energizers, een beweeg bingo etc. vind je bij Office Moves & Fun. Enjoy!
36 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page